DESPRE NOI

Progresul Sannicoara este echipa locala de fotbal si participa la competitiile organizate de Asociatia Judeteana de Fotbal Cluj, mai precis Campionatul Judetean de Fotbal zona Cluj si Cupa Romaniei faza judeteana.

Avand in vedere ca activam in “fotbalul mic”, motivatia noastra nu este aceea de a castiga bani sau alte foloase materiale. Ceea ce ne mana in fiecare sezon este dragostea de fotbal si satisfatica pe care o putem oferi locuitorilor din Sannicoara. La fiecare meci de pe terenul propriu se aduna 30-40 de oameni si o data la doua saptamani in tihna zilei de duminica, fotbalul are un rol special. Este mai mult decat un meci de fotbal, este un eveniment social la care sannicoreni participa cu bucurie, se mai intalnesc unii cu altii, discuta despre fotbal si politica, manaca seminte si beau bere. Bineinteles se bucura sau sufera alaturi de echipa locala.

Pentru ca fotbalul fara distractie ar fi egal cu zero, il avem pe Musca. Musca, pe numele lui real Florin Birisan, locuieste in Apahida, satul vecin, insa devotamentul sau pentru Progresul trece dincolo de ofertele sau amenintatrile venite de acasa. In fiecare duminica incalzeste atmosfera, este arhicunoscut, de la suporterii echipelor adverse, la arbitrii si observatorii toata lumea il saluta pe Musca. Sigur il stiti, el este cel care se incalzaste timp de 85 de minute pentru a juca in ultimele 5, incurajeaza coechipierii si ii dojeneste atunci cand gresesc. Nu vreau sa para ca Musca ar fi un fel clovn al echipei, aparitiile sale pe teren se si materializeaza uneori. Mereu ne aducem aminte de golurile marcate de el din penalty sau de magnificul gol marcat chiar pe terenul din Apahida, in umilinta administrata de Progresul Sannicoara cu 4-1. “Am primit pasa, am facut preluare, dupa aia am trecut de Liviu, stii tu, Liviu bolundu’ si le-am bagat-o-n ata (n.r. plasa portii)”, asta ne spune de fiecare data cand il intrebam, aducandu-si cu mare placere aminte de extraordinara reusita.

 

Musca – la petrecerea de sfarsitul sezonului 2009-2010

Si astfel trec duminicile, se duc etapele, iar Progresul Sannicoara produce bucurie in randul sannicorenilor. Chiar daca suntem doar in “fotbalul mic”, ne bucuram de fotbal, traim cu intesitate fiecare partida si facem totul pentru echipa, totul pentru Sannicoara.

Ne putegi gasi pe facebook sau pe hi5, unde puteti vedea rezultate, poze si multe altele sau puteti fi la curent cu ultimele activitati intreprinse de Progresul Sannicoara.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

urmatorul meci

7 Septembrie 2014

In data de 7 seprembrie 2014, Vom juca cu Inter Dezmir, prima etapa, pe terenul de fotbal din Sânnicoara. Va asteptam sa ne fiti alaturi, incepand cu ora 17:00URMARESTE-NE PE

 

Progresul Sannicoara..... Progresul Sannicoara