PRIMA ETAPĂ DIN cUPA ROMÂNIEI


Prima etapa din Cupa Romaniei, scor dupa 90 min - 2-2, scor dupa 120 min - 2-4.

Prima repriza a decurs cu ocazii alternative, cand la o poarta cand la celalta. Desi am atacat mai mult si am avut ocazii mai clare (de fapt au fost mai degraba ratari ), dupa 45 min, scorul era 2-1 pentru Viitorul. 
Primul gol al adversarilor nostri a venit pe o eroare in defensiva la jumatatea reprizei, nu ne venea sa credem, dupa doua ratari monumentale luam gol. 

 

Egalarea a venit dintr-o lovitura de pedeapsa de la 11 metri, fructificata ca la carte, de capitanul nostru Momeu Marius.
La sfarsitul reprizei, arbitrul si-a adus aminte ca totusi jucam la Dezmir si le-a dat si lor un penalty, a fost gol cu nororc, deoarece portarul nostru a ghicit coltul.

 

A doua repriza a fost la fel de "incrancenata", adica cu ocazii de fiecare parte, doar ca noi l-am avut pe Vasy, care dintr-o lovitura libera de la aproximativ 25m, a inscris un gol de generic. 
Spre sfarsitul reprizei am mai avut doua ocazii uriase, dar Sergiu Vlaic si Bogdan Popa, au ratat de putin cadrul portii, iar dupa 90 minute, scorul era 2-2, asadar urmau doua reprize de prelungiri a cate 15 minute fiecare.
Prima repriza de prelungiri, a fost cum se poate mai rau pentru noi, am avut doi eliminati. Intai a fost Florin Mura, care a primit al doilea galben, in urma unor proteste la decizia arbitrilui. Apoi portarul a intervenit cu mana, in afara careului, la o mingea trimisa bine de atacantul advers.

A doua repriza de prelungiri, a fost foarte greu, cei de la Viitorul Dezmir, ne-au atacat cu totii jucatorii. In corzi fiind, respingeam fiecare minge, dar nu haotic, dovada sta faptul ca am reusit sa ne surprindem adversarii pe contraatac si nu o data, ci de doua ori. Scor final 2-4, goluri inscrise de Vasy si de Vlaic Sergiu.


In consecinta,  Progresul Sannicoara merge mai departe in urmatoarea etapa a Cupei Romaniei.


Hai Progresul !!!

...

vezi galeria foto...

 


urmatorul meci

12 Iunie 2011

In data de 12 iunie 2011, Vom juca cu Jucu, pe terenul de fotbal din dezmir. Va asteptam sa ne fiti alaturi, incepand cu ora 18:00FACEBOOK